Jens Bertelsen fra Varda Jobservice og jul

Hos Jens Bertelsen og Varda Jobservice kan man godt mærke, at vi nu med syvmileskridt nærmer os årets kulmination, højtiden over dem alle: julen. Læs videre “Jens Bertelsen fra Varda Jobservice og jul”

Minder om festartikler og en bordløber

festartikler bordløberFestartikler og en bordløber. To slags ting, som har sat sig fast på min indre nethinde. Jeg glemmer aldrig den dag, hvor jeg så den dejlige lyseblå bordløber hjemme hos min bedstemor. Det var fest, og der var festartikler overalt. Læs videre “Minder om festartikler og en bordløber”

Emil Raun, Varda ApS og fodbold

Emil Raun skabte Varda Aps, fordi han syntes, verden havde brug for bedre mål og bedre finter til at tackle arbejdsløshed og sociale problemer. Han elsker nemlig fodbold, og har været til VM i Mexico, og det var i den grad en oplevelse, som har sat sine spor. Læs videre “Emil Raun, Varda ApS og fodbold”

Min bedste servicedesk med opgavehåndtering

servicedesk opgavehåndteringDen bedste servicedesk med indbygget opgavehåndtering er den, vi for en måned siden fik installeret på min arbejdsplads. Jeg må indrømme, at jeg forinden var lidt mopset, men jeg er stadig nærmest i ekstase over, hvor meget den hjælper mig, og hvor nem den er at bruge. Her kommer min historie om den bedste servicedesk med opgavehåndtering, jeg nogensinde har mødt og haft æren af at bruge. Læs videre “Min bedste servicedesk med opgavehåndtering”

Brystforstørrelse ændrede Ninas liv

brystforstørrelseEn brystforstørrelse kan ændre dit liv, og det kan 30-årige Nina skrive under på, for hun har nemlig prøvet det, og for hende var det en lang proces at komme frem til, at brystforstørrelse var svaret, og hun undersøgte alle muligheder, før hun tog den endelige afgørelse. Læs videre “Brystforstørrelse ændrede Ninas liv”

Udviklingen inden for sikkerhedssko har været enorm

Nu er der snart ikke mange dage, til jeg går på efterløn og kan nyde mine ældre dage i ro og mag. Jeg husker dog tydeligt dengang, jeg startede som elev på en byggeplads for mange år siden. Det var dengang sikkerhedssko lige var kommet ud til de almene arbejdere, og dengang var de tunge som et ondt år. Sådan er det i hvert fald ikke længere, og det får mig til at tænke på, at der godt nok er sket mange ting i min branche, fra jeg startede og til i dag. Læs videre “Udviklingen inden for sikkerhedssko har været enorm”

En historie om Chlorella – Et vidundermiddel

En håndfuld ”grønne piller” fra Taiwan gav forbløffende resultater for en gigtramt kvinde, som ellers havde prøvet alt. Hun blev frisk igen, og gigtsymptomerne forsvandt. Hendes hår blev ligeledes kraftigere og neglene stærkere. Hvad var vidundermidlet? Læs videre “En historie om Chlorella – Et vidundermiddel”

Historien om en tør kælder

Det er tid til et lidt friskere minde, men det er stadig en god historie, og et slags tip, som jeg vil give videre fremover. Det er nemlig historien om, hvordan jeg fik en tør kælder. Læs videre “Historien om en tør kælder”

Mit billige strikkegarn vækker minder

Da jeg var lille besøgte jeg altid min bedstemor, som strikkede, bagte og spillede kort med mig og mine søskende. Jeg har de mest skønne minder fra hendes hjem. Så skønne, at jeg har besluttet mig for selv at lære at strikke. Læs videre “Mit billige strikkegarn vækker minder”

“Den dejligste ferieø” og dårlige minder

Da jeg gik i 2. klasse skulle vi på lejrtur på Bornholm. Som regel plejer man at have rigtig gode minder fra lejrturer og hytteturer, og det har jeg sådan set også – med alle andre turer end vores Bornholm-tur 🙁 Det er jo efterhånden mange år siden, så det er svært at sige, hvad der helt præcis var årsag til at jeg simpelthen får det dårligt indeni, når jeg bare hører nogen nævne Bornholm. Måske er det kombinationen af røget sild, en masse regn- og gråvejr på alt for lange udflugtsdage, ringe sovepladser, beskidte og kolde toiletter og så det værste – søsyge!! Læs videre ““Den dejligste ferieø” og dårlige minder”