Torben Larsen fra TelemarketingCentret

Torben Larsen TelemarketingCentret

Torben Larsen fra TelemarketingCentret har beskæftiget sig med udvikling og afsætning af kendte brand produkter igennem detailvirksomheder i 10 år. Dertil har Torben Larsen fra TelemarketingCentret arbejdet med salg på reklamebureauer i 10 år.

I dag er Torben Larsen hos TelemarketingCentret. En virksomhed han selv har stiftet, og er direktør i den dag i dag. Torben Larsen og TelemarketingCentret udvikler B2B løsninger for virksomheder, der ønsker mere salg igennem telemarketing løsninger. Torben Larsen og TelemarketingCentret er begge placeret i den jyske by, Horsens.

Torben Larsen sørger for at TelemarketingCentret leverer

Torben Larsen og TelemarketingCentret har leveret næsten 96.000 møder med mulighed for salg til virksomheder i både Norge, Sverige og Danmark. Desuden har Torben Larsen og TelemarketingCentret håndteret omkring 183.000 indgående kundekald på virksomhedens in-bound anlæg.

Udover en lang række services udvikler Torben Larsen og TelemarketingCentret også kurser i telemarketing, der hjælper med at flytte grænser og skabe salg for virksomheder – ofte med en ROI (Return on Investment) på over 200. Torben Larsen og TelemarketingCentret bistår på ét år mere end 12 børsnoterede virksomheder fra hele verden.

Torben Larsen og TelemarketingCentret ved, hvor vigtig tilliden er for en virksomhed, når det kommer til at overdrage så vigtige opgaver til et eksternt firma, og det har Torben Larsen og TelemarketingCentret stor respekt og fokus på. Torben Larsen og TelemarketingCentrets succes ligger i det tætte samarbejde med kunden, kundens organisation og TelemarketingCentret. Der stilles dog ligeledes gensidige krav om respekt fra Torben Larsen og TelemarketingCentret.

Torben Larsen og TelemarketingCentret har en række services, der dækker over en bred vifte af opgaver inden for telemarketing. Disse services inkluderer:

Mødebooking

Der bookes relevante møder mellem virksomheden og potentielle kunder med hensigt på salg. Booking sker med en grundig forståelse for virksomheden, og der koncentreres sig kun om relevante bookinger.

Kundeanalyse og markedsscreening

Der laves grundige analyser af potentielle kunder og screeninger af markedet. Dette er også med henblik på at foretage den bedst mulige service på andre områder af telemarketing.

Leadgenerering

Leadgenerering er en af de fornemmeste opgaver for både Torben Larsen og TelemarketingCentret, og der stræbes efter at skabe de bedste leads for vores kunder og dermed øge deres salg.

Databasesalg

TelemarketingCentret er eksperter inden for data indsamling og kan bistå med rådgivning i valget af den helt rigtige database for virksomheder.

Inbound

TelemarketingCentrets inbound center kan bistå virksomheder med hjælp i tider med spisebelastning, ferie eller sygdom. TelemarketingCentret vil altid være klar til at afhjælpe.

Kurser

Torben Larsen og TelemarketingCentret er eksperter i mødebooking, men kan også lære virksomheder at blive det.