Sådan opnåede jeg et varigt vægttab med maveballon

Vægttab med maveballon

Et vægttab kan være svært at opnå. Er man en af dem, der kæmper med vægten, ved man det. Jeg har været overvægtig, så længe jeg kan huske, og derfor har kampen mod kiloene været livslang for mig. Der findes snart ikke det, som jeg ikke har prøvet af kure, motionstrend, kosttilskud, og jeg ved ikke hvad. Nogle af dem har virket på den måde, at jeg har tabt mig, men problemet er ofte, at jeg tager det på igen, så snart jeg ikke har fokus på det hele tiden. Det er noget, jeg har været utroligt frustreret over. Det var faktisk en veninde, der endte med at fortælle mig mere om Gastriball – en måde, hvorpå man kunne opnå et vægttab med en maveballon.

Vægttab med maveballon – hvordan fungerer det?

Flere gange har jeg overvejet en fedmeoperation, men det føles som et meget drastisk skridt at tage. Derfor var jeg med det samme klar, da jeg hørte om Gastriball – en fedmeoperation, der ikke krævede noget kirurgisk indgreb. Det tiltalte mig også, at tanken gav mening for mig. Et vægttab med en maveballon fungerer nemlig ved, at man fylder maven op med en maveballon af fx saltvand. Det gør, at man får en større mæthedsfornemmelse og derfor helt naturligt spiser mindre. Du kan læse mere om et vægttab med maveballon her.

Jeg holder stadig min figur

Det jeg blev overrasket over, var, at vægttabet med maveballonen varede ved. Selv efter maveballonen blev taget ud, følte jeg slet ikke behov for at spise så meget, som jeg gjorde tidligere. Samtidig virkede det dumt at spise usundt, når jeg havde kæmpet så hårdt for at opnå den rette figur. Jeg kan altså varmt anbefale Gastriball, der blev løsningen på mine problemer med vægten.