Mit billige strikkegarn vækker minder

Da jeg var lille besøgte jeg altid min bedstemor, som strikkede, bagte og spillede kort med mig og mine søskende. Jeg har de mest skønne minder fra hendes hjem. Så skønne, at jeg har besluttet mig for selv at lære at strikke.

Jeg har allerede købt masser af billigt strikkegarn, det her Drops Paris, ind. Det minder mig meget om det strikkegarn, som min bedstemor brugte. Synd at hun ikke er her mere, så ville jeg købe Drops Paris ind til hende i bunkevis, eller bare vise hende, hvor billigt det er at købe strikkegarn online i dag. Det ville hun have kunnet lide.

Jeg mindes faktisk, at min bedstemor forsøgte at lære mig at strikke, men jeg blev aldrig rigtig god til det. Desværre. Hvis hun kunne se mig begravet i mine stakkevis af Drops Paris-strikkegarn i dag, ville hun nok blive stolt. Det håber jeg i hvert fald, og jeg håber også, at hun kigger med.

Forhåbentligt lærer jeg at strikke lige så godt, som hun gjorde det. Så kan jeg måske prøve mere billigt strikkegarn.

Grandma_Knitting