Minder om festartikler og en bordløber

festartikler bordløberFestartikler og en bordløber. To slags ting, som har sat sig fast på min indre nethinde. Jeg glemmer aldrig den dag, hvor jeg så den dejlige lyseblå bordløber hjemme hos min bedstemor. Det var fest, og der var festartikler overalt.

Festartikler, bordløber og mormor

Husk altid en bordløber og festartikler. Det gør jeg. Faktisk så er de uløseligt forbundet med mine mange minder om livet med min bedstemor, og hendes sølvbryllup i det hyggeligste rum i verden. Dagen blev holdt hjemme, og der var festartikler som funklende stjernedrys og den smukkeste bordløber, jeg nogensinde har set. Hyggeligt var det, og vi børn fik lov til at være længe oppe og fejre de to skønne bedsteforældre. En bordløber er virkelig uforglemmelig. Måske fordi jeg kom til at hælde rød saftevand ned på den, og der var ingen, som gav mig skældud for det. Husker mere minderne om de glinsende og strålende konfettirør i guld og sølv, som vi børn fik lov til at lege med, og hvor mange sodavand vi drak. De stod alle på den lyseblå bordløber. Hver gang jeg ser en bordløber i dag, så tænker jeg på min mormor, og jeg er overbevist om, at hun hygger sig i himlen, og at der også er masser af glitrende festartikler deroppe, og at mormor har installeret sig med en lyseblå bordløber. For hun var noget helt særligt, og det var den skønne dag også.

Festartikler, bordløber og fejring af mormor

Festartikler og bordløber. Der kunne sikkert skrives lange bøger om, hvor meget de betyder på de helt særlige dage. Især for børn, fordi børn lægger ekstra meget mærke til hver evig eneste lille detalje i dækningen og oppyntingen. Det lyser stadig for mig, og jeg kan med glæde konstatere, at jeg har fundet nogle festartikler, som minder mig om den gang. Jeg fandt dem online her. De er i sølv og guld og de skinner og glitrer, som var det mormor og morfars sølvbryllupsfest igen.  Og så var de oven i købet billige at få fingrene i. Jeg er helt overrasket. Måske er jeg forudindtaget, fordi de for mig er ekstra dyrebare med de minder om mormor, som følger med. Jeg fandt også en bordløber på nettet. Tro det eller ej, men den minder mig altså meget om min elskede mormors. Og den var altså også meget billig at købe. Festartikler og bordløber har jeg nu, og nu mangler jeg bare festen. Har valgt at dekorere med mange glitrende stjerner og bordløber over hele linjen. Servietter må man også have, og så selvfølgelig de bedste balloner i verden. Festartikler og den rigtige bordløber er dog grundlaget for festen, hvor jeg gerne vil fejre min mormor og hendes liv. Gode, gamle minder forgår virkelig aldrig, og jeg  vil finde festartikler som konfetti frem, afbrænde stjernekastere og drikke sodavand og øl af bordet med en lyseblå bordløber. Jeg ved, at min mormor også ville være glad, hvis hun så det. Hun smiler nok ned på mine festartikler og den dejlige lyseblå bordløber, som jeg har købt. Kvinder som hende skal huskes og fejres for evigt.