Med parterapi i Nordsjælland kan I komme igennem krisen

I dag er jeg i mit nostalgiske hjørne, og jeg vil meget gerne dele mine tanker med jer, da jeg er sikker på, at de kan være til stor hjælp for nogle af jer. Parforhold og ægteskaber er ikke længere, hvad de har været, og det synes jeg er en skam. Alle parforhold og ægteskaber kommer ud i problemer og uoverensstemmelser, og her er håndteringen af disse altafgørende for en fælles fremtid. Det er min opfattelse, at mange i dag vælger at gå fra hinanden, hvis der bare er de mindste problemer eller uoverensstemmelser, og derfor vil jeg gerne fortælle jer om mine egne erfaringer.

Min mand og jeg har efterhånden været sammen i uendeligheder, men det har ikke altid været en dans på roser, men uanset hvad vi har været igennem, har vi klaret det og er blevet sammen. For nogle år siden – det må være en del efterhånden – stødte vi ind i vores hidtil største krise, og vi kunne ikke finde ud af, hvordan vi skulle komme igennem den sammen. Så foreslog min mand, at vi begyndte til parterapi i Nordsjælland, hvor vi bor, og ved hjælp af parterapien i Nordsjælland fik vi faktisk løst vores største krise i vores ægteskab, og vi er kommet ud på den anden side sammen og endnu stærkere, end vi nogensinde har været.

parterapi nordsjælland

Jeg elsker min mand over alt på jorden, og jeg kunne slet ikke forestille mig et liv uden ham. Takket være parterapi i Nordsjælland holder vi stadig sammen, og det vil vi altid gøre! De unge par i dag kunne lære lidt her, så mit råd til jer er: Gå til parterapi i Nordsjælland, hvis I støder på problemer i parforholdet, I ikke selv kan klare jer igennem på egen hånd.