Jeg overraskede min mand ved at invitere ham på romantisk ophold

Romantisk ophold

Det moderne menneske er det travle mennesker. Det tænker jeg over hver dag. At vi har så meget, vi skal gøre. Nogle gange har jeg lyst til at gå nogle hundrede år tilbage i tiden. Det kan godt være, det var mere primitivt at gå i marken eller derhjemme i huset, men man havde bedre tid. Ikke kun til arbejdet, men også til hinanden. Det er noget, jeg virkelig savner i min hverdag. At vi har mere tid til at snakke og være sammen med hinanden. For hvis det ikke er om forhold til andre mennesker, hvad handler livet så egentlig om? For ikke at nævne at et forhold er ligesom en plante: Forsømmer man det, vil det dø. Og det, kunne jeg mærke, var ved at ske for mit parforhold. Ikke fordi vi var ved at vokse fra hinanden, men fordi vi simpelthen ikke snakkede sammen. Fordi vi havde for travlt til at tænke på hinanden.

Ideen med et romantisk ophold fik jeg fra en reklame

En aften sad jeg og så fjernsyn, mens han var ude med en af sine venner. Der kom en reklame for en romantisk ferie til Bali. Det så meget lækkert ud, men det var ikke solnedgangen og palmerne, der solgte mig. Det var de to mennesker, der gik alene på en øde strand. Jeg kunne mærke, at det var det, jeg savnede. Og det var der, jeg fik ideen med, at vi skulle tage lidt væk. Så jeg gik ind og søgte på forskellige romantiske ophold på nettet. Det var ret svært at finde noget, der ikke kostede det hvide ud af øjnene. Og jeg vidste, at min mand heller ikke kunne få flere uger fri fra sit arbejde. Da var det, at jeg faldt over muligheden med et romantisk ophold på Vejrø. Vejrø er en lille dansk ø syd for Sjælland, der er privatejet og derfor meget uspoleret. Det så lækkert ud på billederne, og priserne var til at betale. Samtidig var det nemt at komme derud, så en weekend ville være nok. Så var det, at jeg tog chancen og bestilte et ophold som overraskelse til min mand.

Endelig fik vi tid til hinanden

Han blev utroligt glad, da jeg fortalte ham om det. Billederne sælger også sig selv, det må man sige! Og det viste sig, at han også var presset i den tid, så han havde brug for at komme lidt væk. Det blev også en rigtig dejlig tur. Vejrø er virkelig en dansk perle, hvor vi fik tid til hinanden, og hvor der var mange spændende ting at se og lave. Naturen er virkelig noget helt for sig selv, det må jeg sige. Men det vigtigste var, at vi fik snakket sammen og nydt hinandens selskab, og det må jeg virkelig sige, vi gjorde!  Jeg kan mærke stor forskel på os og på mig selv, efter vi er kommet hjem. Det kræver kun en enkelt weekend væk, før man får mere overskud i hverdagen. Derfor vil jeg helt klart anbefale et romantisk ophold som vores.