Jeg lånte penge uden om banken til min drømmerejse

Lån penge

De fleste af os har nok den samme drøm om at besøge et eller andet særligt sted. For mig var det Maldiverne. Jeg er glad for at snorkle og dykke, så Maldiverne var den ultimative drømmedestination for mig. Det var min plan at tage derhen, når jeg havde sparet nok penge op. Men så var der en af mine veninder, som jeg snakkede med. Hun fortalte, at hendes bror var død i en bilulykke nogle uger forinden, og at det havde husket hende på, hvor kort og flygtigt livet egentlig er. Og det var nok det, der fik mig til at tage beslutningen. Min drømmerejse til Maldiverne skulle ikke være noget, jeg gik og drømte om hele mit liv, og aldrig endte med at få gjort og oplevet. Det ville ikke nytte noget at gå og vente, til man havde pengene, for sæt man pludselig skulle bruge dem på noget andet eller af anden grund ikke kunne rejse? Jeg ville tage den rejse, og det skulle være nu.

Man kan sagtens låne penge uden om banken

En ting var sikkert: Jeg måtte have nogle penge, før jeg kunne tage af sted. Min første tanke var naturligvis at gå i banken, hvor man som bekendt kan låne penge. Men banklån kan være besværlige og tage lang tid at få godkendt. Samtidig skal man også fortælle dem om, hvad pengene skal bruges på, og jeg tvivler på, at min bank ville være begejstret for min idé om en tur til Maldiverne. Derfor blev det forholdsvis hurtigt klart for mig, at jeg måtte finde en anden måde at låne penge på. Vi har vist alle sammen hørt om diverse kviklån, men jeg har set Luksusfælden nok gange til at vide, at det heller ikke er den bedste idé. Derfor begyndte jeg at søge lidt rundt på nettet for at finde en måde, hvorpå jeg kunne få fat i pengene til min rejse og samtidig slippe for at betale tårnhøje renter. Og det var via den vej, at jeg fandt ud af, jeg kunne tage pant i min motorcykel. Hos Pantialt.dk kan man nemlig tage pant i alt, hvad man har af værdi og på den måde låne penge til det, man har brug for. Det fungerede super godt, for det var hurtigt, og det var nemt.

Hvordan fungerede det?

Jeg har en motorcykel, som repræsenterer en vis værdi. Det var via den, at jeg skaffede mig de nødvendige penge til min drømmerejse. Det fungerer nemlig sådan, at når man pantsætter den hos Pantialt.dk, sælger man den med tilbagekøb. Det betyder, at jeg solgte min motorcykel, indtil jeg var klar til at købe den tilbage igen. I mellemtiden lejede jeg den, så jeg stadig kunne blive ved at køre på den. Det var på den måde, at jeg fik pengene til endelig at tage på min drømmerejse. Og ja, Maldiverne kan godt anbefales! Skal du bruge penge til enten en drømmerejse eller noget andet, er det at tage pant i en værdigenstand altså en mulighed.