Efter jeg er begyndt at vælge sunde ting til frokost, kan jeg mærke en forskel

Frokost

Jeg prøver på at være sund. Jeg prøver på at gøre de ting, som jeg ved, er gode for mig selv og min krop. Men det er ikke altid, at det går så nemt, som det er sagt. For jeg har en svaghed for søde ting, og så er jeg ret doven. Så hvis jeg selv skal stå og skære en salat ud, så kommer det som regel ikke til at ske – det er bare så meget nemmere at tage et lidt mindre sundt alternativ. Men jeg forsøger virkelig at gøre noget for at være sund, fordi jeg synes, jeg kan mærke forskel på min krop, når jeg vælger det sunde. Det er jeg i hvert fald kommet til at lægge mærke til, efter vi har fået ny frokostordning på arbejdet. Der er nemlig utroligt mange lækre ting, som samtidig er sunde.

Madpakken er ikke lige mig

Som tidligere nævnt kan jeg godt være lidt doven anlagt. Især når det kommer til mad, for jeg synes ikke, det er hyggeligt eller sjovt at lave mad. Så når jeg skal have noget at spise, kommer jeg ofte til at springe over, hvor gærdet er lavest. Og det er sjældent, at det er det sundeste valg. Tidligere havde vi en frokostordning på arbejdet, hvor det ikke ligefrem var sundheden, der var i fokus. Det var lækker mad, bevares, men mere brunt end grønt. Så der var en del af mine kolleger, der tog deres egen madpakke med. Men det blev aldrig rigtig aktuelt for mig, så jeg gjorde brug af den frokostordning, der var. Og derfor har jeg kunne mærke stor forskel, efter vi har skiftet til en ny og sundere ordning.

Ny frokost har gjort stor forskel for mig

Tidligere havde jeg det problem, at jeg ofte blev virkelig træt efter frokost. I timerne fra kl. 12-14 var jeg helt groggy, fordi min mave var blevet så tung og fyldt af maden. Og når man har det sådan, er det ikke meget arbejde, man får produceret. Det er i hvert fald ikke af særlig høj kvalitet. Men nu, hvor vi har fået en ny frokostordning, har jeg det helt anderledes. Jeg er faktisk selv overrasket over, hvor stor forskel frokost har gjort. Jeg snakkede med min kæreste om det, og der sagde hun, at det giver jo god mening – for når man gør noget hver dag, kommer det til at gøre stor forskel i længden. Og derfor er jeg utroligt glad for, at jeg nu har muligheden for at tage et sundere valg til frokost hver dag.

Jeg har fået mere energi – og arbejdsglæde

Som sagt synes jeg, det er helt vildt, hvad frokosten kan gøre. Jeg synes, jeg har fået mere energi og overskud, også efter frokosten. Det gør, at jeg føler, jeg får lavet mere. Om det virkelig er sådan, kan jo være svært at vurdere. Men jeg er også blevet mere glad for at være på arbejdet. Når man har det fysisk godt, mens man er der, smitter det jo af på psyken. Selvfølgelig er der stadig dage, hvor jeg godt kunne tænke mig at sidde et andet sted end lige på arbejdet, men jeg må sige, at det har gjort en overraskende stor forskel. Der er altså noget om den sundhedshype der. Så det er godt for dovne hunde som mig, at der er mulighed for at få sund frokost, selvom man ikke gider lave madpakken selv.

Så hvilken frokostordning bruger vi?

Hvis du har læst helt hertil, er du måske blevet nysgerrig på, hvilken frokostordning min virksomhed har investeret i. Det var der i hvert fald mange af mine venner, der gerne ville vide, da jeg fortalte dem om den forskel, jeg kunne mærke. Så jeg kan godt løfte sløret for, at vores frokostordning er hos frokost.dk. Og jeg kan kun anbefale den, for der er noget for enhver smag. Man kan selv tilvælge forskellige køkkener og skifte mellem dem, så man er sikker på en lækker og varieret frokost hver dag. Hvis man som virksomhed gerne vil give sine medarbejdere mere energi og arbejdsglæde, så det er altså en frokostordning, der er værd at tjekke ud. Jeg er i hvert fald stor fan!