Hjælp til stresshåndtering var det, jeg havde brug for

Stresshåndtering

StresshåndteringDen historie, jeg vil fortælle i dag, er om et lidt tungere emne, som de fleste af jer nok har erfaring med: stress. Stress er i dag så udbredt, at I formentlig alle sammen kender en, der har været ramt, eller måske har I selv været det. Jeg er en af dem, der opdagede det en smule for sent. Det er jo som bekendt en sygdom, der kan være svær at få øje på, fordi den foregår indeni, og symptomerne kan man let komme til at overse, når hovedet alligevel er fyldt med alt muligt andet. Den dag i dag har jeg stadig lidt svært ved at se, præcis hvad der gik galt. Jeg forsøgte bare at få det hele til at hænge sammen, men det endte med, at jeg med familieliv, arbejde og træning til et maraton simpelthen havde for mange bolde i luften. Jeg vil spare jer for de ubehagelige detaljer, men efter jeg faldt om på en af mine mange løbeture, gik det op for mig, at min krop forsøgte at fortælle mig noget. Det var tid til at søge professionel hjælp.

Stresshåndtering er ikke noget, man kan klare selv

Når det først er kommet så langt, som det var tilfældet med mig, vil det i de fleste tilfælde være nødvendigt at søge professionel hjælp. Man har simpelthen brug for de rette redskaber til at lytte bedre til sin krop og huske at tage tid til sig selv også. Det var i hvert fald sådan, det var for mig. Jeg fik hjælp af de dygtige psykologer hos GrowPeople, der er specialiserede på området med stress. Jeg må sige, at det var noget af en øjenåbner: når en fremmed sidder og spørger ind til ens liv og hverdag, finder man lige pludselig ud af, hvorfor man er så stresset. Der er simpelthen en grænse for, hvor meget man kan fylde ind i sit liv.

Hvis du er stresset, bør du søge hjælp

Jeg tænkte, at jeg havde helt styr på det hele – og så kollapsede jeg. Det er noget, som jeg ikke ønsker, skal ske for nogen andre. Har du en mistanke om, at du har stress, vil jeg derfor råde dig til at tage det i opløbet og søge professionel hjælp til stresshåndtering, inden det går galt for dig. Ved at investere i eksperthjælp allerede nu kan du komme af med dine stresstilstande og få de rette værktøjer til stresshåndtering, inden det er for sent.