Denne frisør i Hillerød hjalp mig med at få det hår, jeg ønskede

Frisør i Hillerød

Hår betyder mere, end man lige går og tror. Som Coco Chanel engang sagde: ”A woman who cuts her hair is about to change her life”. Ens frisure påvirker ikke alene, hvordan andre ser en, men det har også en afgørende betydning for, hvordan man ser sig selv. Jeg havde i lang tid tænkt over, at jeg gerne ville gøre noget ved mit hår. Så længe jeg kan huske, har jeg haft langt, mørkt hår, og selvom det klæder mig, bliver man træt af alting, når man har det for længe af gangen. Samtidig var jeg flyttet til en ny by og havde fået nyt job, så det føltes som den rigtige ting at gøre at ændre mit hår. Men hvordan finder man frem til den rette frisør til at gøre det, når man lige er kommet til en ny by?

Jeg spurgte på arbejdet, hvem de kunne anbefale

Hvilken frisør man vælger, er ikke helt ligegyldigt. Det handler jo om, at man gerne vil have et pænt resultat, der lever op til forventningerne, men det er også vigtigt, at man har en god oplevelse og hygger sig, mens man er der. Derfor tænkte jeg, at den bedste løsning ikke var at søge på nettet, men i stedet at spørge omkring mig. Da jeg lige var flyttet, kendte jeg ikke så mange i Hillerød endnu, så jeg valgte at spørge mine kolleger på min nye arbejdsplads. Der var en af dem, der kunne anbefale Salon Rosted, som er en frisørsalon i byen. Hun viste mig før og efter billeder af sit hår, og det var virkelig blevet pænt. Derfor besluttede jeg mig for at følge hendes råd.

I Hillerød fandt jeg frisøren, der kunne hjælpe mig

Det viste sig så at være en rigtig god idé! Jeg havde printet nogle billeder ud, så jeg kunne forklare, hvordan jeg gerne ville farve og klippes. Det virkede, som om frisøren virkelig forstod, hvad jeg ville, men man kan jo aldrig vide sig helt sikker på sådan noget. Men resultatet blev også helt, som jeg havde håbet på det! Det er jo sådan med nyt hår, at man altid lige skal vænne sig til det. De første dage blev jeg helt forvirret, når jeg så mig selv i spejlet. ”Er det virkelig mig?” Men nu, hvor jeg har haft tid til at vænne mig til det, er jeg glad for, at jeg valgte Salon Rosted i Hillerød som min frisør, og jeg kan virkelig anbefale det til alle andre.