Fandt en billig sexshop på nettet

Sexlegetøj

Jeg sad forleden og Googlede sexlegetøj på nettet. Jeg kom forbi en masse af de kendte sexshops som ligger ovre i Aarhus-området. Jeg fik så det pludselige indslag, at jeg ville se om jeg kunne finde noget billigt sexlegetøj på nettet. Og søreme så. Jeg fandt frem til en relativ ny sexshop som har specialiseret sig i at sælge billigt sexlegetøj online, og jeg må virkelig konstatere, at alt det sexlegetøj som MakeLove Sexshop sælger virkeligt er billigt. Som i rigtig meget billigt.

Min kæreste ville have en kunstig vagina

Jeg indrømmer gerne, at den helt rigtige årsag til at jeg Googlede mig frem til billigt sexlegetøj var fordi, at min kæreste spurgte mig, om ikke jeg kunne finde en kunstig vagina som vi kunne lege med fra tid til anden. Jeg kunne relativt hurtigt konstatere, at langt de fleste sexshops på nettet skulle have i omegnen af 500 kr. for en kunstig vagina som man kalder for en FLESHLIGHT. Jeg prøvede faktisk at sammenligne priser mellem Wink Wink og Sinful og jeg fandt faktisk ud af, at MakeLove sælger FLESHLIGHT allerbilligst. Jeg kunne i hvert fald finde hele 7 FLESHLIGHTS som var langt, langt billigere på MakeLove Sexshop. De 7 som jeg fandt kostede faktisk kun 279-299 kr. Det er i hvert fald 100 kr. mindre end hos konkurrenterne. Så jeg valgte selvfølgelig at købe en kunstig vagina hos MakeLove Sexshop til min kæreste.

Sikke en glæde med billigt sexlegetøj

Faktisk så er sandheden nu den, at min kæreste bruger den kunstige vagina ret meget, når han er alene. Og det har det egentligt ret okay med, fordi jeg må indrømme at vi faktisk også bruger den ret meget sammen når vi hygger lidt inden sengetid. Grunden til at jeg har det okay med den kunstige vagina er, at min jo er langt bedre at foretrække og når nu min kæreste er så glad for at vi bruger den sammen, hvorfor så ikke gøre det for hans skyld? Nu bruger vi den sammen og det er faktisk helt fint og en ret god adspredelse så det ikke så hurtigt bliver alt for monotont. Der skal lidt krydderi på hverdagen og det har min kæreste og jeg så valgt at gøre med billigt sexlegetøj fra MakeLove Sexshop.

Nu er den med på ferier og i sommerhuset

Nu er vi efterhånden – min kæreste og jeg – blevet så fortrolige med den kunstige vagina, at den er med overalt. Vi tager den med på ferier. Når vi tager den med på ferier, er det faktisk lidt ekstra spændende, fordi når vi går igennem sikkerhedskontrollen ligger den kunstige vagina altid i håndbagagen og som du nok ved, så bliver alt håndbagage skannet inden man får lov til at komme ind i afgangshallen. Den kunstige vagina fra FLESHLIGHT minder mest af alt om en stavlygte. Den er bare ikke lavet af metal. Den er lavet af plastik og nu bliver det altså lidt pinligt (og også lidt sjovt) fordi da vi skulle på ferie på Mallorca havde jeg den kunstige vagina med i håndbagagen og gæt engang… Jeg blev taget ud til kontrol af lufthavnskontrollen i Kastrup og skulle åbne min taske. Det som gør det endnu mere sjovt er, at det var en mandlig kontrollør som bad mig og at få lov til at kigge i min håndbagage. Jeg var virkelig pinlig og følte mig helt rød i hovedet da han hev FLESHLIGHTEN op og åbnede den. Men det var altså ingenting imod ansigtsudtrykket på lufthavnskontrolløren da det gik op for ham, at jeg havde en kunstig vagina med i håndbagagen. Han skyndte sig at lægge den ned i min håndtaske og fik mumlet: God ferie!

Sexlegetøj køber jeg fremover hos MakeLove

Fordi jeg nu har fundet ud af, at MakeLove Sexshop sælger billigt sexlegetøj og fordi deres levering er så lynhurtig (dag til dag) har jeg simpelthen besluttet mig for, at kæresten og jeg udelukkende køber vores sexlegetøj fra MakeLove. Både jeg og min kæreste er ekstremt tilfredse med den kunstige vagina og næste gang jeg skal investere i sexlegetøj, køber jeg altså kun hos MakeLove fremadrettet.

Jeg anbefaler på det varmeste MakeLove Sexshop på nettet.

Sexlegetøj