En historie om Chlorella – Et vidundermiddel

En håndfuld ”grønne piller” fra Taiwan gav forbløffende resultater for en gigtramt kvinde, som ellers havde prøvet alt. Hun blev frisk igen, og gigtsymptomerne forsvandt. Hendes hår blev ligeledes kraftigere og neglene stærkere. Hvad var vidundermidlet?

Det var Chlorella, som kvinden havde fået af sine taiwanske venner, og rygtet om de lindrende egenskaber spredte sig hurtigt. Det fik en dansk ingeniør, og bekendt af denne kvinde, til at begynde at importere Chlorella, så den store efterspørgsel kunne blive mødt.

Ingeniøren der, som han selv ville udtrykke det, ikke var til sådan noget ”hokuspokus” satte sig grundigt ind i Chlorella og dens egenskaber. Der fandtes faktisk masser af dokumentation for virkningen af den lille grønne alge.

Livet som grøn importør startede lige det med Chlorella for denne ingeniør, der var en af de første til at introducere europæerne til alle algens gode egenskaber. Chlorella er et helt unik produkt, som kommer mange mennesker til gavn i dag. Det fås sågar i håndkøb.

Det er stadig et mysterium til den dag i dag, hvordan Chlorella helt præcist fungerer i kroppen, men det vides med sikkerhed, at dette vidundermiddel havde og har en udrensende og lindrende effekt på rigtigt mange lidelser. Gigt er blot en af dem.

Når man alene tænker på de mange tungmetaller, som vi mennesker bliver udsat for, er der god grund til at elske Chlorella. Ikke blot for gamle, men også for børn og unge i alle aldre. Tungmetallerne findes overalt i vores luft, vand og mad – Chlorella kan modvirke disse giftige stoffer.

”Og hvad er Chlorella så?”, tænker du måske.

Jo, det er en ferskvandsalge, som fra naturens side indeholder en stor mængde næringsstoffer, og især er rig på klorofyl.  Desuden indeholder Chlorella 19 forskellige aminosyrer samt vitaminer og mineraler, der er vigtige for mennesker at indtage.

Det har været kendt i Østen i mange år, at algen kunne spises, og den blev brugt til naturmedicin imog alt fra dårligt humør til forstoppelse, sår og allergier – For blot at give få eksempler.

I dag bliver Chlorella dyrket i Taiwan og det sydlige Kina, hvor også tørres og presses til tabletter uden at der bliver tilføjet nogle tilsætningsstoffer.

Der findes allerflest videnskabelige beviser på, at Chlorella hjælper imod gigt og ophobning af tungmetaller, men den lille, grønne alge sættes også i forbindelse med helbredelse og lindring af andre sygdomme. Eksempelvis: Mavesår eller sår i tarmsystemet, mavesmerter, forstoppelse, fysisk og psykisk utilpashed.

For at opsummere denne fine historie er Chlorella et rent kosttilskud af alger, der serveres i tabletform uden brug af nogle tilsætningsstoffer og kunstige hjælpemidler.