“Den dejligste ferieø” og dårlige minder

Da jeg gik i 2. klasse skulle vi på lejrtur på Bornholm. Som regel plejer man at have rigtig gode minder fra lejrturer og hytteturer, og det har jeg sådan set også – med alle andre turer end vores Bornholm-tur 🙁 Det er jo efterhånden mange år siden, så det er svært at sige, hvad der helt præcis var årsag til at jeg simpelthen får det dårligt indeni, når jeg bare hører nogen nævne Bornholm. Måske er det kombinationen af røget sild, en masse regn- og gråvejr på alt for lange udflugtsdage, ringe sovepladser, beskidte og kolde toiletter og så det værste – søsyge!!

Ja, jeg tror faktisk, at det er en kombination af ovenstående, der har givet mig et rigtig dårligt billede af danskernes kære Bornholm.

Jeg har endnu ikke mødt en, der synes det samme som mig. Jeg hører kun folk sige gode ting om Bornholm inklusiv min kære mand. Det er lidt irriterende, må jeg indrømme! Han vil rigtig gerne på familie-miniferie til Bornholm, og det modsætter jeg mig. Jeg kan simpelthen ikke få mig selv til at tage frivilligt til Bornholm igen. Det er mega ærgerligt at jeg har det sådan, når alle andre har det modsat, men hvad kan jeg gøre? Måske kan en omgang hypnose hjælpe? 😉