Akut tandlæge i København på 4. generation

akut døgn tandlæge

Det er ikke mange akut tandlæger i København, der kan prale af at have haft en eksisterende klinik gennem hele 4 generationer. Dette kan siges om Tandlægecenter Højbro Plads, der udover at være akut tandlæge også er døgn tandlæge, hvor det altid er muligt at komme til tandlægen.

Døgn tandlægen Tandlægecenter Højbro Plads blev stiftet på Vester Søgade i København helt tilbage fra før krigstiden, og selv om den i dag har adresse på Lille Kirkestræde 3, blev den netop overtaget af 4. generation af tandlæger d. 1. maj 2014.

Ikke altid døgn tandlæge med åben lørdag

Tandlægecenter Højbro Plads har ikke altid været en døgn tandlæge, hvor det altid var muligt at få undersøgt sine tænder, men udviklingen gennem tiden og det travle hverdagsliv for mange københavnere har gjort, at TCHP nu er en tandlæge med åben lørdag og søndag samt på helligdage – også uden for normale åbningstider. Tendensen med 7-eleven’s, natåben på tankstationer osv., har altså også fundet vej til tandlægeverdenen, men det er nu også rart i tilfælde af uheld at komme i kontakt med en akut tandlæge.

Ved henvendelse uden for de normale åbningstider fra 8-20 i hverdage og 8-23 fredag til søndag kan man få fat på en akut tandlæge på 31 31 13 06. Dog vil vagttandlægen, der sidder klar ved telefonen, først vurdere, om der er brug for en akut tandlæge, eller om behandlingen kan vente til næste dag. Hvis der ikke er behov for en akut tandlæge, vil vagttandlægen dog give gode råd til, hvordan man skal forholde sig til tandpinen indtil tandlægen er åben lørdag igen.

Hvis det ikke er en døgn tandlæge du har brug for, men eksempelvis blot skal bestille tid, skal du dog benytte det normale telefonnummer 33 14 05 90. Hvis du ikke ønsker at ringe, kan du hurtigt og nemt benytte den online tidsbestilling.

Gem

Gem

Gem